Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (θέσεις ευθύνης)

 






Πληροφορίες Θεόδωρος Τσίπας,

      Πύργος        8  Ιουλίου 2021      

 

 τηλ.: 2621363703, 6974725957

                           Αριθ. Πρωτ.: 16

 

   ΠΡΟΣ:

Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και

Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

email: a.filias@pde.gov.gr

email: organosi.pde@gmail.com

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝ.:  

ΠΟΜΗΤΕΔΥ

email: info@pomitedy.gr

         

 ΘΕΜΑ :  Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (θέσεις ευθύνης)

 

Σε συνέχεια του με αριθ. πρωτ. 15/24-6-2021 έγγραφού μας, προς ενίσχυση των αναφερομένων σε αυτό, σας αποστέλλουμε συνημμένα την με αριθμό πρωτ. 50129/5-7-2021 (ΑΔΑ:6ΨΙΒ46ΜΤΛ6-Κ1Ν) Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατ ́ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υ.Κ. (ν. 3528/2007), που σύμφωνα με αυτή δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας έχουν και οι υπάλληλοι εκπαιδευτικής βαθμίδας Τ.Ε.

Όπως γίνεται αντιληπτό κάθε είδους αποκλεισμός ή περιορισμός, των συναδέλφων που ανήκουν στην κατηγορία Τ.Ε. από οποιαδήποτε θέση ευθύνης στον υπό τροποποίηση Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  θα αποτελεί κατάφορη αδικία για το σύνολο των συναδέλφων Τ.Ε. και θα παραβιάζει κάθε έννοια της λογικής, αφού στη μία Περιφέρεια θα μπορούν να είναι Γενικοί Διευθυντές και στην άλλη θα υπάρχουν περιορισμοί για την κατάληψη θέσεων ευθύνης επιπέδου Τμήματος.

Ο Σύλλογός μας αποτελεί το πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί τους Πτυχιούχους Μηχανικούς ΤΕ Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Ηλείας και είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Δημόσιων Υπαλλήλων (ΠΟ.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ).

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία  και επιπρόσθετες διευκρινήσεις για την επίτευξη της βέλτιστης και αποτελεσματικότερης λειτουργίας των υπηρεσιών μέσα από ένα πνεύμα διαλόγου και συνεργασίας και θεωρούμε ότι μπορείτε να συμβάλλετε προς αυτή την κατεύθυνση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου