Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Γενική συνέλευση 30-1-2023 - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ. Ηλείας

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στο Διοικητήριο Πύργου.

Έγινε εκτενής ενημέρωση από τον πρόεδρο του Δ.Σ. για τα θέματα που απασχολούν τους Μηχανικούς ΤΕ του δημοσίου, τις τελευταίες εξελίξεις, τις δράσεις και διεκδικήσεις για τα βασικότερα αιτήματά μας, ενώ παρουσιάστηκαν οι ενέργειες και οι δράσεις της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν και ανταλλάξαν απόψεις για τις εξελίξεις με το νέο Προσοντολόγιο - Κλαδολόγιο (θέμα για το οποίο έγινε μεγάλη συζήτηση), τους Οργανισμούς Εσωτερικής Υπηρεσίας, τα θέματα του πόρου ΤΕ Μηχανικών και τα οικονομικά του συλλόγου.

 

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου όπου ένας τυχερός κέρδισε τη δώρο-επιταγή προσφορά του Συλλόγου.

 

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε γεύμα σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης μας με το κλίμα να είναι εξαιρετικό μεταξύ των συναδέλφων.

 

Αισιοδοξώντας για ένα καλύτερο μέλλον, συσπειρωνόμαστε στο σύλλογό μας για την δυναμικότερη διεκδίκηση των αιτημάτων μας
και ευχόμαστε για όλους καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία!!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου