Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Στήριξη στις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους του Δήμου Πύργου

 



                                                                                                                   Πύργος      21 Φεβρουαρίου 2022
                                                                                                                                           Αριθ. Πρωτ.: 4


Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Ηλείας εκφράζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του Δήμου Πύργου, που για ακόμα μια φορά έχουν να αντιμετωπίσουν την αυταρχική, αντιδημοκρατική,  εχθρική και απαράδεκτη στάση της Δημοτικής Αρχής Πύργου.

Η Δημοτική Αρχή Πύργου, επενδύει στην τρομοκρατία των εργαζομένων της, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα στενά μικροπολιτικά της οφέλη, να δημιουργήσει άλλοθι και να ελέγξει τις Υπηρεσίες. Οι εργαζόμενοι ούτε εκβιάζονται, ούτε απειλούνται, ούτε τρομοκρατούνται.  

Η προσφυγή του Δήμου Πύργου στην Εισαγγελία Πύργου, κατά εργαζόμενων του και οι σκοπιμότητες που αυτή υπηρετεί, αποτελεί ντροπή. Το γεγονός ότι παρακάμφθηκε σκοπίμως η πειθαρχική διαδικασία που ορίζεται από τον Υπαλληλικό Κώδικα και οι συνάδελφοι καλούνται στον Ανακριτή, την ίδια στιγμή που έχουν δικαιωθεί από την Ειδική Επιτροπή του Άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 είναι παραλογισμός.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στηρίζει τις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως. 


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Θεόδωρος Τσίπας

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Έλενα Περιστεροπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου