Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Γενική συνέλευση 31-1-2020 - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας




Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στο Διοικητήριο Πύργου.
Έγινε εκτενής ενημέρωση  για το θέμα του πόρου  2,5‰ και τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ αναπτύχτηκε και το θέμα του προβαδίσματος στους Οργανισμούς  των Υπηρεσιών του Δημοσίου.
Παρουσιάστηκαν οι ενέργειες και οι δράσεις του Δ.Σ. μέχρι και σήμερα, ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς οι οποίοι εγκρίθηκαν, ενώ αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση εισφοράς υπέρ του συλλόγου.

Στη Γ.Σ. παρέστη ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Ομοσπονδία κ. Βασίλης Οικονόμου ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και ενημέρωσε για τις δράσεις του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.  

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, με τρεις να είναι τυχεροί/ρές που κέρδισαν τις δωροεπιταγές προσφορά του Συλλόγου.

Αισιοδοξώντας για μια καλύτερη συνέχεια μέσα από την συσπείρωσή μας, για την αποτελεσματικότερη διεκδίκηση των αιτημάτων μας ευχόμαστε για όλους καλή χρονιά με υγεία.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου