Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση 25-2-2019 - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας




Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στο Διοικητήριο Πύργου.

Έγινε εκτενής ενημέρωση από τον πρόεδρο του Δ.Σ. για τα θέματα που απασχολούν τους Μηχανικούς ΤΕ, τις τελευταίες εξελίξεις, τις δράσεις και διεκδικήσεις για τα βασικότερα αιτήματά μας:
·   Τροποποίηση Οργανισμών  Υπηρεσιών του Δημοσίου και διαδικασία επιλογής προϊσταμένων.
·   Πόρος  2,5‰ με δικαιούχους τους Μηχανικούς ΤΕ
·   Υποστελέχωση Δημόσιων Τεχνικών Υπηρεσιών
·  Επαγγελματικά δικαιώματα  Mηχανικών ΤΕ και γενικότερα όλων των αποφοίτων ΤΕΙ

Παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι ενέργειες και οι δράσεις του Δ.Σ. μέχρι και σήμερα, ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός οι οποίοι έγιναν ομόφωνα αποδεκτοί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ. Ηλείας αυτά τα τρία χρόνια είχε μια σημαντική παρουσία και δραστηριότητα και ανέπτυξε δράσεις δίνοντας έμφαση στα θεσμικά και οικονομικά αιτήματα του κλάδου μας, ενώ προχώρησε σε παρεμβάσεις στους αρμόδιους υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες στην προσπάθεια επίλυσής τους.
Έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων, οι συνεδριάσεις ήταν σε συναινετικό και ομαλό κλίμα και στην πλειοψηφία των αποφάσεων υπήρχε ομοφωνία. Ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα των μελών και απευθύνθηκε στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες ζητώντας στοιχεία για την απόκτηση συνολικότερης εικόνας των διεκδικήσεων μας ώστε να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.
Τέλος, προκηρύχθηκαν εκλογές για την 12-4-2019, εκλέχθηκε η εφορευτική επιτροπή και έγινε κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν στις δράσεις και τις διεκδικήσεις παρέχοντας βοήθεια στο νέο πλέον Συμβούλιο που θα προκύψει και όλοι μαζί να συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων υπέρ του κλάδου.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας με τέσσερις να είναι τυχεροί/ρές που κέρδισαν τις δωροεπιταγές.

Οι Μηχανικοί ΤΕ του Ν. Ηλείας για μια ακόμη φορά δήλωσαν παρόντες και συσπειρωμένοι στο Σύλλογο.

Αισιοδοξώντας για μια καλύτερη συνέχεια μέσα από την συσπείρωσή μας για την αποτελεσματικότερη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας ευχόμαστε για όλους και όλες
                                               Καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία!!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου